Om

CV

Efter endt kandidatuddannelse i september 1998 og PhD i human ernæring på Københavns Universitet i januar 2003, har Sussi Boberg Bæch arbejdet som videnskabelig skribent (medical writer) i medicinalfirmaet ALK og medicovirksomheden Coloplast i tilsammen ni år. Herfra har hun erfaring med forskning og formidling af forskningsresultater både til patienter, sygeplejersker, læger og myndigheder i form af blandt andet videnskabelige artikler, rapporter og patientinformation.

 

I sommeren 2013 blev Sussi Boberg Bæch færdig som fagjournalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole og har siden arbejdet som freelance videnskabsjournalist.

 

Sussi Boberg Bæch har desuden en bachelorgrad i kemi og molekylærbiologi og har studeret kemi , biologi og immunologi på Edinburgh University oktober 1994 til juni 1995.

 

Med en udpræget sans for detaljen arbejder Sussi Boberg Bæch struktureret og er vant til at drive processer, så opgaverne bliver løst tilfredsstillende og til tiden. Hun har solid erfaring med projektarbejde og samarbejder nemt med forskellige faglige miljøer.

Ingen historie er for kompliceret at formidle

 

Med en baggrund som uddannet fagjournalist og en PhD i human ernæring, er Sussi Boberg Bæch klædt på til at forstå den historie forskeren fortæller. Og til at formidle en kompliceret historie videre på en fængende og letforståelig måde.

 

Sussi Boberg Bæch har erfaring fra universitetsforskning og ni års arbejde som videnskabelig skribent indenfor sundhedsvidenskab i det private erhvervsliv, og har siden sommeren 2013 arbejdet som freelance videnskabsjournalist.

Sussi Boberg Bæch, Videnskabsjournalisten, CVR: 35736913; sbb@videnskabsjournalisten.dk; mobil: +45 2986 2026.

Har du læst?

Hvornår har du sidst skænket dit bindevæv en tanke? Måske du skulle kaste et blik på denne her:

 

Dit knæ sladrer om din lænd:

Magasinet Sundhed