Om

CV

Efter endt kandidatuddannelse i september 1998 og PhD i human ernæring på Københavns Universitet i januar 2003, har jeg arbejdet som videnskabelig skribent (medical writer) i medicinalfirmaet ALK og medicovirksomheden Coloplast i tilsammen ni år. Herfra har jeg erfaring med forskning og formidling af forskningsresultater både til patienter, sygeplejersker, læger og myndigheder i form af blandt andet videnskabelige artikler, rapporter og patientinformation.

 

I sommeren 2013 blev jeg færdig som fagjournalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole og startede min freelancevirksomhed op.

 

Jeg har desuden en bachelorgrad i kemi og molekylærbiologi og har studeret kemi , biologi og immunologi på Edinburgh University oktober 1994 til juni 1995.

 

Med en udpræget sans for detaljen arbejder jeg struktureret og er vant til at drive processer, så opgaverne bliver løst tilfredsstillende og til tiden. Jeg har solid erfaring med projektarbejde og samarbejder nemt med forskellige faglige miljøer.

Ingen historie er for kompliceret at formidle

 

Med en baggrund som uddannet fagjournalist og en PhD i human ernæring, er jeg klædt på til at forstå den historie forskeren fortæller. Og til at formidle en kompliceret historie videre på en fængende og letforståelig måde.

 

 

Sussi Boberg Bæch, Videnskabsjournalisten, CVR: 35736913; sbb@videnskabsjournalisten.dk; mobil: +45 2986 2026.